🥔 Gyrosstegt svinekød med kartofler og grøntsager

Forbrug til 4 personer:
  • 600 g svinekød i strimler (fx nakkekam eller skinkeschnitzel)
  • 2 spsk gyroskrydderi
  • 1 spsk olie
  • 600 g små kartofler, skåret i halve
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 rødløg i både
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
Fremgangsmåde:
  1. Vend kartofler og grøntsager med olie, salt og peber.
  2. Bag i ovn ved 200°C i ca. 25 min.
  3. Imens: steg svinekødet på pande i olie med gyroskrydderi, ca. 8–10 min.
  4. Server kødet ovenpå de bagte grøntsager og dryp evt. med lidt citronsaft for friskhed.
Andet:

🍋 Tip: Et par dråber citron løfter krydderierne og giver en autentisk græsk smag.

Tilbage til oversigt ➡️