🥕 Krydret græskarsuppe med ingefær og kokos

Forbrug til 4 personer:
  • 800 g hokkaido- eller butternutgræskar
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • Saft af ½ lime
  • Olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
  1. Sautér løg, hvidløg og ingefær i lidt olie.
  2. Tilsæt karrypasta og græskar i tern, og svits 2-3 min.
  3. Hæld bouillon og kokosmælk på, og kog 20 min.
  4. Blend suppen glat og smag til med lime, salt og peber.
Tips:

🧀 Server evt. med et drys ristede græskarkerner og lidt cremefraiche.

Tilbage til oversigt ➡️